Trouwen Botenverhuur in Noord Holland
Home
Tijden sluizen en bruggen
Meren in Noord-Holland
Regels op het water
Dagje uit in Noord Holland
Evenementen Noord Holland
Watersportbeurzen
Zeilen op het IJsselmeer
Contact
Offerte aanvragen Nieuw!
Informatie aanvragen

Hege Wier 4
8771 RN Nijland
T. 0515 569954
F. 0515 568690
info@botenverhuurinnoordholland.nl


Bezoek ook:

Botenverhuur in Flevoland
Botenverhuur in Overijssel
Botenverhuur in Gelderland
Botenverhuur in Utrecht
Botenverhuur in Friesland
Botenverhuur in Nederland


Categorieën:

Motorjacht huren
Zeiljacht huren
Traditionele zeilschepen
Open zeilboten huren
Skutsje huren
Partyschepen huren
Sloep huren
Jachthavens
Ribverhuur
Dagtochten
Accommodaties
Zeilopleidingen
Bedrijfsuitje
Buitenlandse tochten
Motorboot huren
Kano huren
Funsport
Culinair
Bootverzekering

 


 
Welkom bij Botenverhuur in NoordHolland.nl.
Wij geven u hier een compleet overzicht van yachtcharters en bootverhuur in NoordHolland, IJsselmeer, Randmeren, etc.

Nieuw: Vrijblijvend en snel offertes aanvragen.
U kunt nu in 2 korte stappen eenvoudig en snel informatie en offertes aanvragen bij de bootverhuurbedrijven en schippers die zich hier op onze website aan u presenteren.

 

IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee en Noordzee
NoordHolland ligt met bijna alle provinciegrenzen aan het water.
De Noordzee, Waddenzee, IJsselmeer en Markermeer zijn allen op hun eigen wijze unieke watersportgebieden.
Zeilen met
moderne zeiljachten, dagtochten of vakantie met traditionele zeilschepen, een motorjacht huren en zo Nederland vanaf het wijde water verkennen of een accommodatie huren aan de veilige wal...het kan allemaal in- of vanuit Noord Holland.


Zuidelijke Randmeren: IJmeer, Gooimeer en Emmeer
Verder bieden de Zuidelijke Randmeren zoals het IJmeer, Gooimeer en Eemmeer naast het zeilen een breed scala andere watersport-mogelijkheden voor b.v. zeilscholen, het huren van open zeilboten, sloepen, motorboten, surfen, zeilen en funsport.

Meer meren...
Verderop in deze website Botenverhuur in NoordHolland.nl zijn naast de Randmeren alle andere meren in Noord Holland overzichtelijk en informatief in kaart gebracht. 

Dagtochten, Bedrijfsfeesten en Trouwen op het water
De mogelijkheden voor een
dagtocht of meerdaagse tochten c.q. vakantie op b.v. het IJsselmeer, Waddenzee of andere locaties zijn enorm breed. Ook de schepen die u deze sfeervolle dagtochten aanbieden zijn zeer divers. Luxe - en traditionele zeilschepen, partyschepen etc.
Het zelfde geldt ook voor
unieke bedrijfsfeesten... een absolute aanrader.
Trouwen op een boot of schip is hot! Steeds meer bruidsparen kiezen voor een bruiloft of huwelijksvoltrekking op het water.

Jachthavens
We hebben een overzicht voor u gemaakt met
alle plaatsen waar u een jachthaven kunt vinden. Dus niet alleen passantenhavens, maar alle jachthavens in Noord-Holland.

Door op het ikoontje van de jachthavens in de rechterkolom van deze pagina te klikken, ziet u tevens een aantal jachthavens uitgebreid  gepresenteerd met alle informatie over de locatie, ligplaatsen, faciliteiten, sanitair en verdere mogelijkheden.


Rondvaartboten en partyschepen
De rondvaartboten en partyschepen mogen op een website over Bootverhuur in Noord-Holand natuurlijk niet ontbreken.
We kennen de rondvaartboten allemaal vanuit het beeld dat we hebben van de Amsterdamse grachten. Maar naast Amsterdam zijn er natuurlijk nog diverse andere plaatsen waar u kunt genieten van een tocht met een rondvaartboot of feestboot.
Op deze website vindt u meer informatie en verhuurbedrijven.

Sloepen huren
In het beeld van de bootverhuur zijn sinds enkele jaren de sloepen niet meer weg te denken. Een sloep is comfortabel, vaak luxe, chique, wendbaar en zo zijn sloepen dan ook redelijk eenvoudig te besturen.
Tevens kunt u met een sloep op plaatsen komen waar dat met een motorjacht of zeiljacht niet kan. En ook de doorvaart hoogte van de bruggen zijn niet van belang. De bedieningstijden van de bruggen die wij vermelden zijn dan ook niet voor u bedoeld als u binnenkort een sloep gaat huren in Noord Holland.

Restaurants en terrassen, dagje uit en evenementen
Als u binnenkort een boot gaat huren voor een dagje uit, weekendje weg, week of midweek vakantie, dan kunt u hier alvast de sfeer proeven van de vele mogelijkheden die u kunt ondernemen in de diverse havenplaatsen.
Dit kan niet alleen in de plaatsen rond het IJsselmeer en Markermeer zoals Amsterdam, Edam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en Den Oever of Volendam, maar er zijn ruim 200 plaatsen waar u kunt met uw boot kunt aanleggen om te genieten van de
restaurants, terrassen, evenementen e.d.

Botenverhuur in NoordHolland.nl
Zoals u hebt gelezen op deze pagina, heeft Botenverhuur in Noord-Holland voor elk wat wils.
Het maakt niet uit welk type boot u gaat huren; Een motorjacht, zeiljacht, kajuitzeiljacht, open zeilboot, een sloep, kano, traditioneel zeiljacht, kleine motorboot, speedboot of ander soort watersport... Wij bieden u het meest complete en informatieve overzicht van bootverhuur in Nederland.
Tevens bieden wij u de
watersportbeurzen in Europa.

 

Heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan onze website vragen of wilt u tips over een verhuurbedrijf  dat past bij uw wensen, dan kunt u ons deze per email stellen. Wij zullen u dan z.s.m. beantwoorden.

Namens het team van Botenverhuur in Nederland wensen wij u veel plezier op het water!

 Bezoek ook onze linkpagina met interessante links naar meer watersport, bootverhuur, zeilen, motorjachtverhuur, zeilboten, zeiljachten, sloepen en motorboten.

 

     
axivorm webdesign